Bosses bodega.jpg

Restaurangkonceptet Bosses Bodega gör take-over på Ett Kvarter


Välkommen på en kreativ, familjär och framför allt god middag hos oss på Ett Kvarter. Vi har bjudit in Malmöbaserade restaurangduon Bosses Bodega att ta över Kvarteret för en helg. Ett unikt tillfälle!

Middagen består av en femrätters avsmakningsmeny med en mix av vegetariskt, fisk, kött och sött. Till detta serverar Bosses Bodegas sommelier Ewelina naturliga viner på glas. Men som Ewe säger:

"Visst är jag utbildad sommelier, men strunt i det! Jag är totalt prestigelös: är det gott så är det gott! Om gästen är intresserad berättar jag gärna mer och svarar på frågor så gott jag kan."

Bakom menyn står kocken Olli som är andra generationens kock med 13 års erfarenhet i bagaget. Olli är en riktigt matnörd som drivs av nyfikenhet och smaklust. Resultat blir både avslappnat och ambitiöst.

Välj mellan fyra olika sittningar:
Fredag 29 oktober kl 17.30 eller 20.00
Lördag 30 oktober kl 17.00 eller 19.30

Avsmakningsmenyn kostar 600:-

"Alla gäster ska känna sig bekväma, uppskattade och förhoppningsvis också överraskade. I slutändan hoppas vi att familjekänslan och den glädje vi känner över att få arbeta ihop sprider sig till gästerna." - Olli och Ewelina, Bosses Bodega.

Maila oss på info@ettkvarter.se för att boka.