Vi står åter igen inför utmanande tider för alla. Vi har valt att som alltid; tänka till och tänka om ;)

 

Det absolut bästa vi vet är när vi har en full matsal, när vi hör det härliga sorlet från gästerna in till köket. Ljudet av besticken mot tallrikarna kombineras med skratten och klirrande glas mot varandra.

Kylan biter utanför huset. Vår hemkokta glögg värmer dina händer.

I normala fall skulle vi duka upp till jubord hos oss. Det är som alltid lagat från grunden med allt i från olika sill-inläggningar, Janssons frestelse och otaliga antal rullade köttbullar. Vi avrundar alltid kvällen med lite sött, så som ris a la malta med hemkokt saftsås, knäck och fudge.

Men, vi står i ett annat läge nu mot vad vi gjorde för ett år sen. Vi kan inte fira som vi alltid har gjort, istället får vi fira på en massa nya sätt. Självklart vill vi gärna ha er som gäster hos oss. Vi har vidtagit alla de åtgärder som krävs och vill att du som gäst ska känna dig trygg i vår lilla restaurang. För dig som önskar att fira på ett nytt sätt har vi förberett ett par olika alternativ som gör att vi kanske ändå kan mötas över maten, om än inte hos oss.

 

1. Vi kommer till er.

Vi packar med allt vi kan tänka oss kan krävas för julstämning och tid tillsammans med de man arbetar med, för att fira era prestationer under året.

Från 525kr/person

 

2. Jul hemma, nu eller sen.

Vill ni avnjuta delikatesserna från julbordet men i hemmets stilla vrå med Jussi Björling eller Mariah Carey i högtalarna så beställer ni vår julkasse som take away. Allt är förberett och de sista detaljerna får ni färdigställa där hemma när läget blir rätt. Perfekt för företaget att ge sina anställda eller toppen för den som älskar julmat men kanske inte har tiden att göra all mat själv. (Maten i julkassen är förpackad och bör ätas inom två veckor).

Från 375kr/person

 

3. Nej, jul är inte min grej.

Skäm bort de anställda eller familjen med en 2-3 rätters middag när allt det här har blåst över. Gåvokortet gäller till sista april 2021 (eller längre om restriktioner håller i).

Gåvokort 2-rätters 300kr

Gåvokort 3-rätters 400 kr

Paketpris vid köp av fler än 10 gåvokort.

Presentkort på valfritt belopp (gäller 1 år)

 

4. Ge mig lite av allt, tack.

Självklart kommer vi sälja våra sillar, köttbullar, Janssons frestelse, delar av gottebordet med mera även i mindre förpackningar för de som önskar beställa sina utvalda favoriter!

Pris från 40kr

 

Oavsett om vi ses, hörs eller inget av det så önskar vi er en riktigt God Jul!

 

Ta hand om varandra!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©2020 All rights reserved Ett Kvarter. Design I love Mondays. Photography Alexander Hall.